Изключително тежко е състоянието на момичето, което е пострадало при

...
Изключително тежко е състоянието на момичето, което е пострадало при
Коментари Харесай

Лоши новини за кувейтският шофьор, обезобразил младо момиче в Бургас

Изключително тежко е положението на момичето, което е потърпевшо при злополуката на ул. “Даме Груев “ в Бургас във вторник вечерта, оповестява "Флагман ", цитирайки меродавен източник.

18-годишната тийнейджърка е настанена за лекуване в Хирургическото поделение на УМБАЛ Бургас. До този миг информацията за положението й бе нищожна. Съобщаваше се единствено, че има контузия на носа.

Лекари обясниха, че ситуацията с нея не е по никакъв начин розово.
Извършени са две комплицирани интервенции, в понеделник следва трета. Ако наместването на носната репозиция се окаже несполучливо, за жалост момичето ще остане обезобразено за цялостен живот.
Със комплицираната намеса са се заели най-хубавите лекари, само че и те не дават гаранция, че интервенцията ще е сполучливо – счупването е съществено, а младата бургазлийка е безусловно обезобразена.

До нея са околните и приятелите й, които стискат палци да се оправи, молят се на Бог и надяват всичко да е наред.

Именно контузиите на момичето са повода за настояването на непрекъсната мярка „ задържане под стража “ по отношение на кувейтския жител Мустафа Албалуши.

Срещу него към този миг е повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета на повече от едно лице, защото и 18-годишният Драгомир също е съществено потърпевш - лицево-черепна контузия, както и прорезна рана на врата. Той бе в Интензивното поделение 12 часа и лекари се бориха за живота му.

Не е изключено обаче обвиняването да се преквалифицира в още по-тежко, в случай че недай Боже интервенцията на тийнейджърката не премине сполучливо. Обезобразяването на лицето е независима телесна щета, а също така има данни, че тя е изпаднала в безсъзнание след злополуката, което като цяло трансформира правната подготовка.

При всички положения Мустафа Албалуши има от какво да се тормози, тъй като може да лежи в български затвор и в случай че му бъдат повдигнати новите обвинявания мъчно ще се размине с условна присъда.

Мярката за неотклонение, която трябваше да се гледа през днешния ден в Районния съд в Бургас бе отсрочена за на следващия ден сутринта, защото не бе обезпечен преводач. 72-часовата мярка „ задържане под стража “ за Мустафа Албалуши изтича в събота в 13:30 часа и няма възможност да бъде освободен преди съвещанието, стана ясно през днешния ден.

В правосъдна зала бе юристът на Мустафа – Веселин Анестиев и консулът на Кувейт в България – Саид Ал-Ансари. Те от своя страна настояват, че Мустафа няма виновност за случая и нямал да се укрие, в случай че бъде пуснат на независимост.

Здравословното му положение не наподобява доста положително, тъй като през днешния ден той едва-едва пристъпваше към правосъдната зала, а по-късно изиска от арбитър Анатоли Бобоков опция да седне на стол, тъй като мъчно щял да издържи прав при вероятно гледане на мярката за неотклонение, която продължава към 20-ина минути.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР