Изключително тъжна вест, която трябва да послужи за напомняне на

...
Изключително тъжна вест, която трябва да послужи за напомняне на
Коментари Харесай

В събота през нощта България загуби 24-годишния полицай Седат Ферад

Изключително тъжна новина, която би трябвало да послужи за увещание на всички.

Млад служител на реда почина с мотора си.

Карал с висока скорост и без каска, когато се блъснал странично в бетонния мост в селото, след което изхвърчал от мотоциклета отвън пътното платно и паднал в дерето

Айтос скърби за 24-годишния служител на реда Седат Ферад, който почина при нелепа злополука на път за дома си в село Карагеоргиево.

Трагедията е станала в събота малко преди 2 часа след среднощ. Седат се прибирал със скутера си " Ямаха " от рожден ден на собствен другар в хижа в село Тополица, научи Флагман.бг.

Карал с висока скорост в тъмното без каска, когато се блъснал странично в бетонния мост в селото, след което изхвърчал от мотоциклета отвън пътното платно и паднал в дерето. Загинал е на място.

Смъртта на младия мъж почерни цялата община, няма човек измежду нас, на който той да не е помагал някак, сподели за Флагман.бг локален гражданин.

Седат имал огромни проекти за живота си. В момента строял къща, с цел да се реалокира най-сетне да живее в Айтос. Имал и красива другарка.

Погребението му е било през вчерашния ден в Айтос и на него е участвала огромна част от наличния полицейски състав в Бургаско.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР