Изключително срамна постъпка на шофьор в Хасково стана хит в

...
Изключително срамна постъпка на шофьор в Хасково стана хит в
Коментари Харесай

Селяндурщина до шия! Сипал 100 лева бензин, но 1 лев за паркинг няма да даде

Изключително срамна постъпка на водач в Хасково стана шлагер в обществените мрежи. От дни се популяризира видео, на което се вижда по какъв начин първокласен „ Мерцедес “ нарушава закона на локален паркинг.

Скъпият автомобил с черен цвят би трябвало да спре пред бариерата на паркинг, с цел да заплати такса от 1 лева за престоя си от по-малко от 1 час. Колата обаче постепенно минава под бариерата, с цел да може водачът да не заплати този лев. Все отново го прави ловко, с цел да не пострада колата му.

Интересното е, че с цел да си разреши да ръководи такава кола, водачът би трябвало да я поддържа с много пари, а и да я зарежда с бензин за стотици левове. За паркинг обаче 1 лева му се свиди, което издава голямата селяндурщина, която вилнее в нашата страна.

Това не е първият случай, при който тази преграда се минава по този начин. Има още три сходни случаи, като в някои от тях другар на водача повдига бариерата с ръка, до момента в който мине колата.

Бариерата на този паркинг към този момент е развалена от толкоз доста нарушавания. Министерство на вътрешните работи сега търси последния извършител. Очаква го солена санкция, тъй като може да се наложи да заплаща за ремонт на бариерата. Този 1 лев, който спести, ще му излезе повече от златен.

Източник: XNEWS

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР