Изключително сме удовлетворени, че вече над 30 са специалистите в

...
Изключително сме удовлетворени, че вече над 30 са специалистите в
Коментари Харесай

ДКЦ „Бургасмед“ разширява списъка от лекари, които преглеждат по Здравна каса

Изключително сме задоволени, че към този момент над 30 са експертите в Диагностично-консултативния ни център, които преглеждат пациенти с направление от персонален доктор, акцентират от лечебното заведение

Лекарите от новооткритите браншове към Отделението по вътрешни заболявания на болница „ Бургасмед “ ревматолозите доктор Александър Ангелов и доктор Мерал Ариф, както и пулмологът доктор Ирина Янчева преглеждат в ДКЦ „ Бургасмед “ към този момент и с направление по Здравна каса.

Амбулаторните прегледи на клиничния патолог доктор Пенка Стоева, също могат да бъдат осъществени по  НЗОК. Д-р Стоева прави хистологични и цитологични проучвания на биопсични материали, взети от тъкани и органи от пациенти, оперирани и със подозрения за доброкачествени или злокачествени тумори, както и проучвания на цитонамазки, взети от пациентки при профилактичен обзор от гинеколог или при подозрение за новообразувания на маточна шийка.

Изключително сме задоволени, че към този момент над 30 са експертите в Диагностично-консултативния ни център, които преглеждат пациенти с направление от персонален доктор, акцентират от лечебното заведение. С прибавянето към тази група и на експерти по пулмология и фтизиатрия,  ревматология и клинична патология, ние разширяваме опциите за реализиране на консултация с изтъкнати експерти от разнообразни медицински посоки и облекчаваме нашите пациенти.

Предварителното записване на час за обзор за четиримата експерти, както за всички останали, става на регистратурата на лечебното заведение или на телефони  0892 22 28 00 и 0892 22 25 25.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР