Изключително съм щастлива да споделя новината, че имаме голям успех

...
Изключително съм щастлива да споделя новината, че имаме голям успех
Коментари Харесай

Мая Манолова: Голям успех за България - край на двойния стандарт на храните в ЕС

" Изключително съм щастлива да споделя новината, че имаме огромен триумф за България в борбата против двойния стандарт при храните. Постигнахме съглашение след извънредно сложни договаряния за потребителския пакет, с който ще се постави край  на произодството на артикули от една марка, само че с друго наличие и качество. Това беше една извънредно унизителна процедура във връзка с жителите главно от Източна Европа, това е победа на всички европейски жители ", съобщи омбудсманът Мая Манолова в предаването " Плюс-минус " по Нова тв.

" Това е победа на жителите на Европа против големите мултинационални компании, които печелеха от тези разлики в качеството на създаваните артикули. Боря се за това повече от 2 години и половина. Практиката да се създават храни от един и същи бранд, само че с разнообразни съставки и по-лошо качество ще бъде оповестена за лъжлива, за нелоялна комерсиална процедура. Тези компании ще бъдат наказвани с санкции до 4% от техния годишен оборот или до 10 млн.евро, което са драконовски наказания.  ", добави още тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: