Изключително съм развълнуван. До вчера бяхме в кампания и бяхме

...
Изключително съм развълнуван. До вчера бяхме в кампания и бяхме
Коментари Харесай

Васил Терзиев към общинските съветници: Вече сме от една страна - страната на София

Изключително съм разчувствуван. До през вчерашния ден бяхме в акция и бяхме политически съперници, търсейки най-правилните обещания, най-правилния път да спечелим сърцата. Но откакто се заклехме мисля че сме от една страна от страната на София. Това сподели новизбраният кмет на София Васил Терзиев в словото си пред Столичния общински съвет, откакто постави клетва, съобщи Novini.bg.

 

Нужно е да пазиме ползите на всички в града, без значение от нашите политически разлики. Това значи да бъдем мъдри и да търсим дълготрайни решения, тези, които ни сплотяват. Мисля че ни сплотява мечата София да бъде един съвременен, организиран, сигурен град, един град на бъдещето и на опциите, с цел да можем да мечтаем по-смело с всяко последващо потомство, обърна се Терзиев към общинските съветници.

 

Ще положа старания да бъдат кмет на всички софиянци, да мога да работя с всеки един от вас. Трябва дa забележим какво ни сплотява, кои са полезностите, по какъв начин общината да бъде по-ефективна, по-бърза, вратата на всички в общината да бъде отворена към хората, добави новият кмет на София.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР