Изключително просташкото поведение на Димитър Ковачев – Фънки спрямо прелестната

...
Изключително просташкото поведение на Димитър Ковачев – Фънки спрямо прелестната
Коментари Харесай

Елвира Георгиева възмутена от Фънки: Що за простак, кошмар съм била?!

Изключително просташкото държание на Димитър Ковачев – Фънки по отношение на прелестната Елвира Георгиева, и то в лицето й, не остана неусетно както от феновете, по този начин и от самата певица. Тя е възмутена и разочарована от музиканта, за който до момента е имала положително мнение, само че към този момент не.

Снощи в „ Като две капки вода, което се излъчваше онлайн в ефира на Нова телевизия, Фънки обиди грубо творчеството на Елвира, наричайки го „ естраден призрачен сън ”. Направи го във връзка имитацията на Християна Лоизу на песента „ Коминочистачът ”, която за китариста очевидно е прекомерно лековата и обикновена.

Певицата се обидила грубо на Фънки. Пред свои доближени го определила като цялостен тъпанар, който не заслужава да е в стола на журито.

Елвира била на мнение, че Фънки не е огромно име в музикалния отрасъл, а се нуждае от разнообразни излъчвания, с цел да продължава да бъде прочут.

Истината е, че Фънки фактически нашумя доста около просташките си мнения за хора, постигнали 10 пъти повече от него. Само с музика той даже не може да се изхранва, а се наложи да стартира да провежда концерти, с цел да се устоя.

Димитър Ковачев като цяло не харесва естрадната музика. Неприязънта му към Лили Иванова е очевидна. В същото време обаче е другар с надалеч по-простовати хора като Константин и Мария да вземем за пример.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР