Изключително постижение за ДПС е да може да привлече кандидат

...
Изключително постижение за ДПС е да може да привлече кандидат
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Изключително постижение за ДПС е да привлече човек като Йончева

" Изключително достижение за Движение за права и свободи е да може да притегли претендент като Елена Йончева ", изясни социологът„ Не виждам нищо съдбовно от това, че Димитър Главчев ще съчетае постовете на министър председател и на външен министър”. Това съобщи социологът Кънчо Стойчев пред Нова нюз малко откакто Главчев стана и външен министър.

Стойчев посочи плюсовете на сходно съчетаване – че няма да има разнобой сред премиера и посланик номер 1. Това са позициите, които най-често са в Брюксел по отношение на двата съвета. „ Той може да изпрати заместител, най-вероятно ще се справи”, изясни Стойчев.

Когато има политическа рецесия, изборите са най-хубавия метод за нейното превъзмогване, изясни социологът. Според него не знаем какво ще се случи на изборите. „ До огромна степен от нас зависи какво ще се случи”, добави социологът.

За номинацията на Елена Йончева като част от листата на Движение за права и свободи той сподели: „ На Корнелия Нинова и космоса й е крив. Най-добре да огледа себе си и резултатите, които реализира. Изключително достижение за Движение за права и свободи е да може да притегли подобен претендент. Елена Йончева всякаква може да е, само че тя не е сива, тя е доста ярка и дейна фигура. Движение за права и свободи си подсигуряват един борбен човек”.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР