Изключително остър коментар отправи чрез своя Фейсбук журналистът Николай Бареков

...
Изключително остър коментар отправи чрез своя Фейсбук журналистът Николай Бареков
Коментари Харесай

Бареков попиля Кирил Петков: Г-н премиер, закопчейте си копчето! Зинали сте като Втори мост над Дунава. Отдавна в Брюксел чакаха такъв слуга и са доволни, че най-накрая го получиха

Изключително изострен коментар насочи посредством своя Facebook журналистът Николай Бареков към новоизбрания министър председател Кирил Петков.

Повод за гнева на ексевродепутата стана фриволното държание на известният и като Киро Канадеца български министър председател по време на срещата му с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Наред с нелепостите, които Петков наръси, свързани с незнанието му какъв брой моста на имаме, Петков показва и тотално неуважение и неспазване на най-елементарните правила при среща от подобен сан.

“Г-н министър председател, закопчейте си копчето! Зинали сте като Втори мост над Дунава “, подигра го Бареков.
свързани новини72504преди 3 часа110094преди 4 часа
Той разяснява и, от дълго време в Брюксел са чакали подобен прислужник и Йесмен и са удовлетворени, че най-сетне са го получили.

Ето какво написа Николай Бареков по тематиката в обществената мрежа:

Г-н министър председател, закопчейте си копчето! Зинали сте като Втори мост над Дунава, за чието битие очевидно не знаете.

Също по този начин, Македония не се продава - там към този момент остана единствено История, която не коства колкото внос-износ на македонски наденици и люти чушлета.

Отдавна в Брюксел чакаха подобен прислужник и Йесмен и са удовлетворени, че го получиха най-сетне. Народът ни няма да ви разреши да продадете Македония на евробюрократите и няма да ви се даде принудително да го вакснете.

Борисов им козируваше, Кирчо Петков напряко лази по колене в Брюксел. Това е разликата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР