Изключително неприятно е сутрин, бързайки да се приготвите за работа,

...
Изключително неприятно е сутрин, бързайки да се приготвите за работа,
Коментари Харесай

Лесен и ефективен начин да премахнете торбичките под очите

Изключително неприятно е заран, бързайки да се приготвите за работа, да установите пред огледалото, че под очите ви висят големи торбички. Няма време за реакция и вие се появявате пред сътрудниците в най-неприятния си отекъл тип.

Оказва се, че торбичките под очите са разследване от задържане на течности в тялото и погрешно хранене. Чистата и свежа кожа е ключът към красивия външен тип на едно момиче. Никакво количество грим няма да поправи изтощения тип на лицето ви, още повече увисналите торбички под очите. Специалистът по грижа за кожата Анна Василиева даде рекомендации за неприятните изненади заран под формата на тъмни кръгове и отичане под очите.

1.       Какво би трябвало да измененията в всекидневието си

Излишната сол в организма е една от аргументите за появяването на грозните отоци заран. Опитайте се да не консумирате пушени храни или доста подправки на вечеря. Не забравяйте да намалите приема на въглехидрати, защото те са главната причина за появяването на отоци. Не пийте прекалено много вода през нощта. Препоръчително е да пиете вода най-много един час преди лягане. Главоболието и баналната липса на сън също ще се отразят на външния тип на кожата на сутринта.

2.       Как бързо да възстановим здравия тип на кожата

Студените компреси или лепенки са дейно решение на този проблем. Ефектът на студа върху кожата на лицето ще се протонира и тя ще придобие пресен тип.
8 ефикасни метода да премахнете торбичките под очите
Промените в метода на живот са по-дълги, само че по-ефективни. Тук ще споделим някои рекомендации от специалистите на Американската академия по оф...
Прочети повече
Може да се направи лек масаж на лицето, с цел да се усъвършенства притока на кръв, само че имайте поради, че това би трябвало да се прави всяка заран, с цел да се подсигуряват забележими резултати.

Заменете чая и кафето с елементарна питейна вода. Поради дехидратацията тялото задържа вода, като по този метод предизвиква отичане. Ето за какво е належащо да се поддържа баланс на течностите в организма.

До болежка са ни познати рекомендациите да пием най-малко 2,5 – 3 литра вода дневно, само че не всеки изпитва такава жадност, с цел да се сеща да потърси шишето с вода.  

Разбира се, пробвайте се да се откажете от зависимости като тютюнопушене и алкохол. Те единствено ще ускорят процеса на стареене на кожата и ще се трансфорат в главния проблем на заболяванията на тялото.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР