Изключително неприятен инцидент се е случил в детски център, намиращ

...
Изключително неприятен инцидент се е случил в детски център, намиращ
Коментари Харесай

Абсурдистан! Дете полетя от стена за катерене в София, защото не го подсигурили

Изключително противен случай се е случил в детски център, намиращ се в софийски МОЛ.

Силвия Дончева споделя в обществените мрежи, че е провела рожден ден на щерка си в известен празненство център, намиращ се в столичен МОЛ. Вероятно множеството родители са посещавали най-малко един път това място за игри и занимания. Има лабиринти, батути, стени за катерене, пързалки и други атракции. Майката на рожденичката е седнала в залата за почерпка, откакто е оставила поканените на празненството деца на аниматорите в центъра. А минути по-късно чиновник от личния състав потърсил Силвия, за й заяви неприятна вест - той й споделил, че едно от децата е паднало неприятно и най-вероятно е с фрактура.

" Няма да разказвам, какво претърпях - детето беше поверено на моите грижи ", споделя майката.

Оказало се е, че момиченце се е качило до края на най-високата стена за катерене и никой от личния състав не е ревизирал дали защитната кука е закопчана вярно. Детото от самото начало си е мислило, че е обезопасено, само че това напълно не било по този начин. Последните думи, преди да полети надолу, са били: " Мила, виж какъв брой нависоко стигнах, към този момент съм до края ".

Пострадалото дете се е " разминало " със мощен потрес и счупена ръка на две места - лакът и над китката и през днешния ден му следва интервенция.

Става ясно, че отговорността на уредниците стига до там да инструктират децата по какъв начин собственоръчно да се закопчават, само че последващият надзор липсва или е с генерални пропуски. " Оправдаха се, че белите ставали за секунди… това дете се е катерило необезопасено най-малко 2-3 минути, тъй като стената е извънредно висока и сложна за нанагорнище ", написа Силвия Дончева в профила си във Facebook.

" Никога няма да не помни неразбиращия му и мъгляв взор от случилото се, изпълнен с болежка и виновност, че е позволило да не се закопчае съгласно напътствията. А тя е едно от най-умните, виновни и свестни деца, които познавам ", добавя още Дончева.

Жената се надява, че ще има последици за увеселителния детски център и се моли детенцето да мине допустимо най-леко през неприятното " премеждие ".

" Това е почти като да те пуснат на дълбокото с указания по какъв начин се плува и да се надяват, че няма да се удавиш. За следващ път се убедих, че живеем в цялостен Абсурдистан ", приключва обявата си Силвия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР