Изключително много неща вярваме, че ни определят какви хора сме

...
Изключително много неща вярваме, че ни определят какви хора сме
Коментари Харесай

Денят, в който сте родени, разкрива много какъв човек сте!

Изключително доста неща имаме вяра, че ни дефинират какви хора сме и какво ще бъде бъдещето ни, връзките ни с хората, характерът ни и така нататък

Едно от тези всички неща, настрана от датата на раждане и зодиакът, е и денят от седмицата, в който сме родени. Нумерологията се занимава точно с разкритието на тази загадка и ние сме изредили за вас всеки ден с неговото особено изложение за индивидът роден в него.



Понеделник

Това е денят на луната, а тя съгласно астрологията е знак на фамилията и майчинството. Хората родени в понеделник са грижовни, общителни и чувствителни. 

Вторник

Вторник е денят на Марс (или Арес), който е господ на войната. Хората родени тогава са с изключителна бойна натура. Те са смели, енергични и реализират всичко, което желаят.

Сряда
 Какво демонстрира реда, по който сме родени за това какъв е любовния ни живот? Какво демонстрира реда, по който сме родени за това какъв е любовния ни живот?
Нека забележим какво демонстрира редът на раждане за вашия любовен живот:  Ако сте първородно дете... Като първородно дете вие ​​сте ес...

Меркурий, вестоносецът и господ на финансите. Хората родени тогава могат да приказват с всеки на верния език и вярното равнище. Те могат да се приспособяват във всевъзможни обстановки и обкръжения, само че от време на време може да са малко меланхолични.

Четвъртък

Това е денят на Тор. Не, не на Крис Хемсуърт (уви...), а на същинския скандинавски господ. По римски това е Юпитер - занимателен, талантлив и цялостен оптимист. Хората родени тогава са душата на компанията и всеки ги желае на своя ваучър.

Петък

Венера е планетата на петъка и тези хора са артистични, флиртаджии, цветни и извънредно привлекателни, с помощта на вродения им сексапил, на който никой не може да устои.
 Родените на тези дати са най-големите късметлии! Родените на тези дати са най-големите късметлии!
Родените деца на тези дати нормално са извънредно будни и умни, мъчно се подчиняват на какъвто и да е престиж и то доста постоянно,...



Събота

Сатурн - Богът на благосъстоянието, стои над главите на родените в събота. Все отново те не се раждат обсипани със злато, просто са практични, пресметливи и виновни с финансите си. Това може и да разочарова някои хора, само че тъкмо тези качества ги вършат част от клуба на Бога на благосъстоянието.

Неделя

Хората родени в неделя се ръководят от слънцето и поради това се водят щастливци! Вечно светли, ярки, изобретателни и удовлетворени, техният оптимизъм не може да бъде помрачен от нищо. Винаги са по-смели и по-нахъсани от другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР