Изключително любопитна дописка пусна Уикенд, макар че няма никакво потвърждение

...
Изключително любопитна дописка пусна Уикенд, макар че няма никакво потвърждение
Коментари Харесай

На 57 години Слави Трифонов се ожени тайно за студентка, твърди Уикенд

Изключително любопитна дописка пусна " Уикенд ", въпреки че няма никакво удостоверение за нея.

Слави Трифонов не разяснява персоналния си живот, само че най-малко такава вест би съобщил персонално.

Ето какво написа изданието с ангажимента, че наподобява прекомерно екзотично.

" Слави Трифонов се е оженил скрито точно на празника на влюбените Свети Валентин. На достолепните 57 години, Дългия най-сетне към този момент не е ерген.

Той е споделил „ да ” на доста по-младо от него момиче, с което има връзки от най-малко 3 години, написа " Уикенд ".

За новата жена до Трифонов не е известно съвсем нищо. Знае единствено, че тя е на 25 години и е студентка по маркетинг. Двамата се срещнали посредством общи сътрудници от малкия екран „ Седем осми ” в края на 2021 година Малко по-късно връзките им станали много по-сериозни, и от 2 години насам Слави към този момент живеел с хубавицата. Тя населява с него просторната му къща в елитния столичен квартал „ Бояна ”.

Ненадейно в края на предходната година Трифонов предложил брак на хубавицата. Случило се тъкмо към коледните празници, издават хора от обкръжението на политика-шоумен. Няма и 2 месеца по-късно, точно на 14 февруари, Слави и половинката му се оженили. Сватба не е имало, а единствено сключване. Венчавката била осъществена в черква край София в работен ден по гледище на Слави, който се тормозил да не се разчуе за щастливото събитие и да дойдат папараци. За да не стане издънка, храма бил заграден от десетина телохранители, допълват осведомени.

Същата вечер новосформираното семейство се събрало в доста стеснен кръг в първокласен столичен ресторант с следен достъп и частен салон. На вечерята участвала сестрата на Слави – Петя, племенника му Теодор със брачната половинка му, както и някои от най-близките му хора от „ Ку-ку бенд ” и партията „ ИТН ” – общо 15 индивида.

През предходната година Слави Трифонов загуби майка си Здравка, която си отиде след малко боледуване. Няколко години преди този момент – през 2017-а, умря и татко му Тодор. Останал самичък, Дългия решил, че е пристигнало време да предложи брак на обичаната си жена, с която има връзки от дълго време. Това е първата женитба на Слави Трифонов. Въпреки че от години е измежду най-желаните ергени, а е и милионер, той по този начин и не предложи брак на нито една от дамите, с които имаше съществени връзки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР