Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл

...
Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл
Коментари Харесай

Проданов: жалко е, ако Радев смята, че ще натрие носа на БСП с назначения

Изключително тъпо би било, в случай че Румен Радев е имал план при избирането на министрите в служебния кабинет. Такова мнение изрази в студиото на „ Здравей, България” Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

„ Българска социалистическа партия не се тормози от натъркване на носа. Нямаме мотив да се тормозим от това, което сме създали в министерствата, в които сме били. Не знаехме, че Крум Зарков и Весела Лечева ще станат част от служебния кабинет”, добави Проданов. Според него най-важно е членовете да са експерти.

„ Практически служебният кабинет работи без парламент. Неговата задача е да организира почтени избори. В политическата конкуренция всеки води своята борба. Целта е да убедим, колкото може повече жители, че Българска социалистическа партия е потребна за ръководството на България. Това, че президентът може да заема една или друга позиция, не считам, че е вярно. Работата му е друга. На предходните избори той поддържа Политическа партия, а след това се отхвърли от партията”, сподели още депутатът.

И изрично съобщи, че позицията на Българска социалистическа партия е непрекъсната. От партията упорстват за нормализиране на връзките с Русия и спокойно решение на спора в Украйна.

Проданов насочи рецензия към две партии.

„ „ Възраждане” и ГЕРБ е едно и също. Това се потвърди в Народното събрание. „ Възраждане” беше в обединението с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те им даваха директиви по какъв начин да гласоподават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР