Изключително интересно се очертава да бъде на футболния фронт през

...
Изключително интересно се очертава да бъде на футболния фронт през
Коментари Харесай

Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Изключително забавно се обрисува да бъде на футболния фронт през април с основни дербита от Първа лига, четвъртфинали за Купата на България, развръзки във Висшата лига и ФА къп. Вълнения ще провокират още финалната серия във волейболната Суперлига, значими стартове във Формула 1, началото на плейофите в НБА. Всичко най-важно от света на спорта почитателите могат да гледат в ефира на каналите от пакета DIEMA XTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и на пожеланото устройство с платформата.

Събитиен април чака феновете на българския футбол . На 3 април от 18:30 ч. е първият от серията зрелищни дуели – четвъртфинален мач сред Лудогорец и ЦСКА за Купата на България. Това е единият от двата конфликта сред тимовете за единствено четири дни, като лидерът във краткотрайното класиране в Първа професионална лига Лудогорец ще бъде хазаин на изоставащия с три точки ЦСКА и на 6 април от 17:15 ч. Сред борбите за Купата на България усещане прави и тази на 4 април от 18:30 ч., когато един против различен се изправят Ботев Пловдив и Черно море.

В уикенда на 13 и 14 април следва да разберем и какъв ще е резултатът от не по-малко забавния конфликт сред Левски и Лудогорец в София. Интригата се задълбочава с ново издание на Вечното дерби, което ще се организира в седмицата преди Великден. Дали Левски ще надвие за трети следващ път този сезон или е ред на ЦСКА? Не пропускайте да разберете директно от ефира на DIEMA SPORT.

Във Висшата лига също ще има мотиви за мощни страсти, които феновете могат да получат по DIEMA SPORT 2. На 14 април от 18:30 ч. Челси гостува на „ Анфилд ”, където преди пет години свърши услуга на Манчестър Сити, а на 20 април от 14:30 ч. „ жителите ” се изправят против Тотнъм Хотспър. С доста кондензиран прочувствен заряд ще бъде борбата сред Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Градското дерби е на 24 април от 22:00 ч на „ Олд Трафорд ”. Няколко дни по-късно, на 28 април от 18:30 ч. е дуелът за топ 4 сред „ алените дяволи ” и Челси. През април предстоят и полуфиналите от ФА къп, като мачовете са на 6 и 7 април.

И още първокласен европейски футбол – на 2 и 3 април феновете могат да гледат четвъртфиналите за Купата на Германия с присъединяване на Байерн Мюнхен. По DIEMA SPORT 2 футболните почитатели ще проследят онлайн конфликта от френската Лига 1 сред Пари Сен Жермен и Монако – на 21 април от 22:00 ч.-->

Новият сезон във Формула 1 към този момент загатва прочут звук. След успехите на водачите на Мерцедес Валтери Ботас в Австралия и Люис Хамилтън в Бахрейн, на 14 април от 09:10 ч. следва третият старт – в Китай. Надпреварата ще бъде излъчена по DIEMA SPORT 2, а на 28 април от 15:10 ч. в ефира на DIEMA SPORT феновете ще могат да проследят надпреварата за Голямата Награда на Азербайджан.

Предстои и кулминационната точка в родния клубен волейбол, а финалната серия дуели ще бъде излъчена онлайн в ефира на DIEMA SPORT 2.

През април няма да липсват и забавни срещи от НБА. Сред акцентите е конфликтът сред Минесота Тимбъруулвс – Оклахома Сити Тъндър, който ще бъде излъчен в ефира на DIEMA SPORT от 22:30 ч. на 7 април, а преди този момент в среднощ в същия ден и канал феновете могат да гледат дуела Милуоки Бъкс – Бруклин Нетс. Безспорно вниманието на почитателите на баскетбола е ориентирано към плейофите, чийто старт е на 13 април, а DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще излъчат обилие от мачове.

През април започват и галавечерите на полуфиналите в Световни боксови супер серии . Първата е в Лафайет, Съединени американски щати, в нощта на 27-ми против 28-ми.

Проследете най-интересните спортни събития през април онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР