Изключително интересни двубои предложи вторият ден от международния турнир за

...
Изключително интересни двубои предложи вторият ден от международния турнир за
Коментари Харесай

Рулетката на дузпите спря Левски на финал в Панагюрище

Изключително забавни дуели предложи вторият ден от интернационалния шампионат за Купата на проф. Лъчезар Цоцорков, който се организира в " АРЕНА АСАРЕЛ " в Панагюрище. Много голове и обрати съпътстваха срещите във финалната фаза на конкуренцията.

До борба за златните медали и купата стигнаха тимовете на Левски-Раковски и Вардар (Скопие). Сините поведоха с 3:1, само че разрешиха единствено за няколко минути дребните македончета да стигнат до равнене. След това пристигна и моментът на рулетката на дузпите. Там гостите от Вардар бяха по-точни и в последна сметка подвигнаха купата на спечелилите и сграбчиха златните медали. Въпреки загубата възпитаниците на Милан Коприваров си ръгнаха с високо вдигнати глави, защото дадоха сериозна поръчка за бъдещи триумфи.

Също дузпи взеха решение борбата за третото място. Там един против различен се изправиха Миньор (Перник) и Витоша (Бистрица). И тук постоянното време приключи при резултат 3:3. След съвършено изпълнени дузпи дребните " миньори " се поздравиха с триумфа и се класираха на трето място. След тях останаха Витоша (Бистрица), ДФА Филипов, Беломорец (Асеновград) и Оборище (Панагюрище).

Хубавото от приключилия втори интернационален шампионат за Купата на проф.Лъчезар Цоцорков е, че младите гении демонстрираха почитание към всеки един съперник, а треньорите бяха за образец измежду дребните футболисти с феърплея, който съпътстваше всяка една среща.

Купата и медалите на всички участници бяха връчени от Христо Йовов, Александър Александров, Артим Шакири, Маркиньос и други някогашни професионални футболисти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР