Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите

...
Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите
Коментари Харесай

Алек научава шокиращи тайни за претендентките на своето сърце и предприема неочакван ход

Изключително прочувствени и изпълнени с обрати дават обещание да бъдат идващите два епизода на „ Ергенът “ тази и на следващия ден вечер (20 и 21 март) от 20:00 ч. по bTV. В конкуренцията за сърцето на Алек Младенов не престават 18 дами, само че и тази седмица за няколко от тях приказката ще свърши и ще би трябвало да изоставен имението на любовта вечно.

Още довечера (20 март) своята покана за самостоятелна среща ще получи дама, за която усамотението с Алек ще пристигна като „ гръм от ясно небе “. Най-желаният ерген на България ще води избраницата си на вълнуваща разходка из тесните улички на Стария Родос, а любовното им усамотение ще бъде изпълнено с провокации. Алек е подготвил и специфична изненада за дамата, срещайки я с най-близките ѝ хора, което ще я трогне до сълзи.

Докато Алек се губи с избраницата си в сантименталния лабиринт, наименуван Родос, останалите девойки в имението ще се гмурнат в една антична и също толкоз забележителна гръцка традиция. С отскок и грациозна стъпка, те ще открият вечерния коктейл със специфична изненада за „ ергена “ – приказен танцов театър. За задачата участничките ще би трябвало да усвоят тънкостите на античния гръцки танц и на положителното остаряло сиртаки. А най-страстната танцьорка, която успее да открадне сърцето на Алек от сцената, ще получи скъпоценна тиара от бяло злато и диаманти, почтена като за същинска богиня.

Вечерният коктейл ще бъде разтресен от непредвиденото разобличаване на Виктория, че отвън стените на имението Габриела има сериозна връзка с футболист, който тя познава. Как ще отвърне на удара състезателката по плуване и каква ще бъде реакцията на Алек, когато научи за отправените от страна на целия неприятелски лагер обвинявания, че сестрата на Памела не е в предаването, с цел да търси любовта, следва да разберем… Вечерта ще приключи с инфарктна Церемония на Розата, по време на която Алек ще бъде изправен пред следващия тежък избор с коя от дамите да се раздели вечно.

В четвъртък вечер (21 март) от 20:00 ч. по bTV е време за нова групова среща, на която Алек ще чака цели 12 дами на един от най-красивите гръцки плажове. Въодушевлението на девойките обаче бързо ще притихне, откакто схванат, че екзотичното място в действителност е „ минирано “, а тяхната задача ще е да обезвредят заложените в пясъка „ бомби “. Решението на една от дамите да саботира играта и откритият физически конфликт сред две от най-изявените претендентки ще нажежат „ пристрастеностите “ до краен лимит, а това неизбежно ще докара до непредсказуеми последствия… В края на вечерта феновете на bTV ще станат очевидци на най-разтърсващата досега Церемония на Розата, след която нищо за девойките в имението на любовта няма да бъде същото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР