Изключително е неудобно отвън да свири химнът на хора, които

...
Изключително е неудобно отвън да свири химнът на хора, които
Коментари Харесай

Крум Зарков към управляващите: Превърнахте държавата в царство на несправедливостта със знаме 500-еврова банкнота

Изключително е неловко извън да свири химнът на хора, които са изгубили всякаква вяра, друга, също така да ви изгонят отсам, с цел да си вземат назад страната. Мнозинството жители, опозиционни партии, Европейската комисия, интернационалните наблюдаващи, Неправителствени организации бранш, гражданско общество, непознати медии споделят: „ България е корумпирана “, а вие седите безсрамно и обяснявате, че не е правилно. Само вие не виждате, че превърнахте страната ни в царство на неправда със знаме 500-еврова банкнота и с герб, на който се мъдри калинка.
Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков по време на дебатите за вота на съмнение към държавното управление. Той добави:

Само вие не виждате, че говорите за Еврозона в страна, където в разменна монета превърнахте суджука, където локалното самоуправление е поверено на дриймтиймове. Само вие не виждате, че в страната на корупцията пазарът е всесилен в опазване на здравето и обучение, само че е безпомощен по повод цените на парцелите на властта.

Няма значение в лв. или евро плащате наем, в случай че не плащате наем, тъй като сте министър. Само вие не виждате, че тук ужасно доста се краде и че това беше казано от държавни институции в тази зала. Ама крепко се краде, в случай че позволите да преразказвам един български доктор. Само вие не виждате, че се краде от всички и отвред - от медикаменти, от митници, от пътища, от защитни огради, от ремонта на НДК, от евросредствата, от Ларгото под прозорците на Министерски съвет се краде.

Само вие не разбрахте, че една компания основана през вчерашния ден, и то без капитал, не може да купува ЧЕЗ. Само вие не разбрахте, че безимотен грък продаде най-големия ни курорт на Марк Жирардели, а единствено Марк Жирардели не разбра, че можеше да си купи и друго име, тъй като тук се продават паспорти и удостоверения, и дипломи, и шофьорски книжки.

Само от къщи за посетители не се краде.От къщи за посетители се усвоява. И там всички ще изгорят, с цел да изгори един критик на премиера. И това го чухме в запис. Да, тъй като в страната на корупцията се подслушват всички, в това число министър-председателят. И го снимат, даже когато спи. Но дори когато спи, министър председателят ни е въоръжен. Не, не приказвам за револвера на чекмеджето. В такава страна – корумпирана, той има по-мощни оръжия.

В естествените страни ги назовават институции или регулатори. У нас ние ги отбелязваме с абревиатури: КФМ, Комисия за защита на конкуренцията, Национална агенция за приходите и те служат да размазват физиономии. Когато те не могат, имаме вездесъщата Главна прокуратура – същинската тежка артилерия, в последно време в директния смисъл на думата. А под управлението на Иван Гешев тя е подготвена на всеки запис да отговори със запис, на всяка фотография с чат, а в случай че и това не може – с показна акция, с арест, с навлизане.

И по тази причина той обвързва ориста си с това ръководство и би трябвало да си тръгне с него. А за какво тези неща по предписание не водят до неоправдателни присъди? Не знам. В корумпирана страна този въпрос е за кръчмарски диалог, а кръчмата се споделя „ Осемте джуджета”.В страната на корупцията в Народното събрание рядко се приказва за това. Тук се вършат по-важни неща – коват се закони или най-малко преходни и заключителни разпореждания. Регулират се хазартът, концесиите, небостъргачите в Лозенец, опрощават се задължения – като тези 60-тина милиона на предприемача, който обезпечава цялостен съпорт от името на Държавната комисия по хазарта.

И вие ли ще ми кажете, че ние сме били платени от Божков? Тогава президентът Радев видя безобразието, може би е пуснал дрон над Народното събрание, видя го и го спря с неговото несъгласие, по този начин както правеше доста пъти. Ухапала го бълха Домусчиев за 60 милиона, той на салфетка с Божков разписва за 200, с цел да финансира какво - медия. Но даже по този начин финансирана медия не може да накара градежа на Алепу да наподобява като опорна стена.

Уважаеми дами и господа,

Нито една част от народа не желае и не може да продължава да бъде лъган нито за секунда повече. Нито един българин не го заслужава. Никой повече не би трябвало да го търпи. Незабавна оставка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР