Изключително добра новина зарадва всички в Ботев (Пловдив). Възстановяването на

...
Изключително добра новина зарадва всички в Ботев (Пловдив). Възстановяването на
Коментари Харесай

Тодор Неделев започва тренировки с топка през следващата седмица

Изключително добра вест зарадва всички в Ботев (Пловдив). Възстановяването на Тодор Неделев върви чудесно и самият той чака да стартира тренировки с топка още идната седмица. Капитанът на " жълто-черните " пострада при злополуката на рейса, която превозваше националите в Тбилиси преди мача с Грузия в шампионата Лига на нациите. Тон бе опериран, откакто парче стъкло се бе забило в черепа му и остана повече от 10 дни в столицата на кавказката страна, преди да му бъде позволено и да се прибере в България.
 Ботев (Пловдив) показа третия си екип за новия сезон
Ботев (Пловдив) показа третия си екип за новия сезон

Екипировката е напълно черна

" Чувствам се добре и нямам никакви недоволства. Лекарите, с които говорех също ме успокояват и настояват, че съм изцяло възобновен. Вече ми позволяват да приказвам по телефона, да виждам телевизия, общо взето всичко... ", разяснява самият Неделев, представен от " Мач Телеграф ".

Очаква се надзорен обзор със скенер, който е плануван за 25 юли. След него самият Неделев се надява, че ще му разрешат още от идващия ден да стартира тренировки с топка. Тошко няма самообладание това да се случи. Той се усеща функционално добре и са надявала може да се върне в игра и да оказва помощ на своите съотборници допустимо най-скоро. Техничарят постоянно приказва с Виктор Генев, Лъчо Балтанов и компания и ги надъхва за идните решителни мачове с кипърския АПОЕЛ (Никозия) в шампионата Лига на Конференциите.

Към този миг не е ясно дали лекарите ще предлагат на Неделев да употребява защитна каска като тази на Петър Чех при завръщането му на терена. Със сигурност контузиите при двамата са от друг темперамент и при Неделев досега с лекарите не е коментиран сходен вид. Най-вероятно той ще употребява защитна екипировка за глава като тази от някои бойни спортове, само че единствено в първите няколко седмици, откакто му бъде разрешено още веднъж да взе участие в мачове. Травмата сигурно наруши и подготовката на Неделев, който ще се нуждае от седмици, с цел да навакса пропуснатото. Хубавото обаче е, че може да се предвижда неговото завръщане по родните терени още през септември.
 Ботев против казахстанци или Осиек при превъзмогване на АПОЕЛ
Ботев против казахстанци или Осиек при превъзмогване на АПОЕЛ

" Канарчетата " бяха сложени
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР