Изключителни мерки за сигурност в борба с COVID-19 са предприети

...
Изключителни мерки за сигурност в борба с COVID-19 са предприети
Коментари Харесай

Изключителни мерки за сигурност в още една голяма верига у нас

 Изключителни ограничения за сигурност в битка с COVID-19 са подхванати от комерсиална верига “Зора " за обезопасяване на комерсиалните обекти в Пловдив и в страната. Непосредствено след оповестяването на изключителното състояние от 13 март компанията вкара бързи и ежедневни систематични ограничения за запазване от заразяване на всички гости на магазините на " Зора ", както и на своите чиновници.

Всички чиновници в магазините, които са в непрекъснат контакт с клиентите, имат задължението да не позволяват повече от 2 до 3 клиенти по едно и също време в комерсиалните зали, с цел да не се получава скупчване на доста хора на едно място. Касиерите и чиновниците, работещи в директен допир с парични средства, работят със защитни ръкавици и защитни маски, които се подменят на всеки 2 часа. Продавач-консултантите са инструктирани да контактуват с клиентите при отдалеченост от 1,5-2 метра. Често докосваните повърхности и уреди от клиенти се дезинфекцират непрекъснато.

Въпреки взетите изключителни ограничения за сигурност, “Зора " приветства клиентите си да се възползват от опцията за онлайн извършване на покупки. За да отговори на потребностите на своите клиенти, компанията вкарва усъвършенствани условия за доставка, като тя бива безвъзмездна при покупка над 50 лева В мощ е и нова услуга за улеснено онлайн извършване на покупки - консултация с експерт-служител по телефона за потребителите, които имат потребност да се съгласуват за осъществяване на осведомена покупка. По този метод клиентът икономисва от време за посещаване и от физическа консултация.

Доставките се правят при оптимални ограничения за сигурност като транспортните средства, с които се обслужват доставките също се дезинфекцират. Шофьорите, доставящи закупена стока до клиентите, са оборудвани с защитни маски и ръкавици, които сменят от време на време, а реализирането на контакт с клиенти и конрагенти се прави при отдалеченост 1,5 - 2 метра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР