Изключителна находка може да промени целия свят и да донесе

...
Изключителна находка може да промени целия свят и да донесе
Коментари Харесай

Eто къде има много злато, всеки може да стане милиардер

Изключителна находка може да промени целия свят и да донесе несметни благосъстояния. Миналият петък галактическата организация НАСА сполучливо изстреля ракета за пътешестване до богат на метал метеорит, 16 Psyche.

Астероидът е цялостен със злато, както и с желязо и никел, с приблизителна комбинирана стойност от 10 000 000 000 000 000 000 $ или другояче казано 10 000 квадрилиона $. Това написа unilad.com, представени от businessnovinite.bg.

Ако НАСА успее сполучливо да изкопае метеорита и да го върне на земята, всеки човек на планетата всъщност ще стане милиардер.

В реалност обаче, в случай че учените изпълнят този проект, това ще срине международната икономика - сходно на това, в случай че всеки жив човек завоюва джакпота от лотарията.

НАСА сподели, че добивът на метеорита не е нейното желание. Космическата организация съобщи, че е стартирала задачата, с цел да научи за планетарните ядра и по какъв начин се образуват планетите.

НАСА сподели, че астероидът обикаля към Слънцето сред Марс и Юпитер  " на разстояние от 235 милиона до 309 милиона благи (378 милиона до 497 милиона километра) от Слънцето ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР