„Изключителен професионалист и ерудит“ загуби България в лицето на Георги

...
„Изключителен професионалист и ерудит“ загуби България в лицето на Георги
Коментари Харесай

Близки, приятели и колеги изпратиха Георги Коритаров в последния му път

„ Изключителен експерт и ерудит “ загуби България в лицето на Георги Коритаров, безапелационни бяха околните, приятелите и сътрудниците на 61-годишния публицист, който умря преди дни. Те пристигнаха на поклонението му в столичния храм „ Преображение Господне “, оповестява БГНЕС.

„ Започнахме дружно някъде надалеч в 1990 година като кореспонденти, той – от „ Демокрация “, аз – от Българска национална телевизия. Не мога да допускам, че го няма, това мога да ви кажа “, сподели вицепрезидентът Илияна Йотова, която го дефинира като доста непосредствен другар и сътрудник.

„ Предполагам, че всеки, който попита за него ще ви каже доста неща, само че едно ще се повтаря, че беше същински ерудит, извънреден мозък, човек от тази брилянтна школа на публицистиката каквито за жалост все по-малко към този момент се срещат и човек, който даваше постоянно воля на мисълта си, което също в последно време е недостиг “, сподели журналистът Георги Милков.
Снимка: Ладислав Цветков
„ В момента аз си мисля за индивида, само че знам какъв извънреден експерт беше той и знам по какъв начин той съумяваше в действителност с една необикновен разсъдък и осведоменост да обглежда събитието в дълбочина и тъкмо тази дълбочина на нещата доста ще ни липсва, в действителност доста ще ни липсва на всички “, сподели и Тони Николов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР