Изключителен двубой между един от най-обещаващите ни млади български кикбоксьори

...
Изключителен двубой между един от най-обещаващите ни млади български кикбоксьори
Коментари Харесай

31-годишен финалист от турнира Tatneft застава на пътя на Богдан Шумаров на SENSHI 4

Изключителен дуел сред един от най-обещаващите ни млади български кикбоксьори и твърд 31-годишен руснак, финалист на известния супертурнир Tatneft Cup,ще се разиграе на четвъртото издание на бойната галавечер SENSHI на 26 октомври във Варна. Сблъсъкът ще бъде сред 22-годишния ни играч от клуб " Боил " Богдан Шумаров и близо 10 години по-възрастния Сулиман Косумов от Русия. Мачът сред двамата е в категория до 75 кг по разпоредбите на фул контакт киокушин.
 12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин чакат почитателите на SENSHI през октомври
12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин чакат почитателите на SENSHI през октомври

Четвъртото издание на бойното шоу ще се организира на 26 октомври във Варна

Косумов към този момент има присъединяване в SENSHI. През юли в третото издание на бойната верига в Камчия той стигна до край след киоушин дуели по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. В тези борби, с изключение на фул контакт удари, са разрешени прехвърляния, както и офанзиви с ръце и лакти в главата. По пътя си 31-годишният руснак в профил съперници от Украйна и Казахстан, само че на финала отстъпи пред различен българин -Петър Стойков.

Богдан Шумаров също има опит на кръга на галата, въпреки и изявите му да са били единствено в жанр К-1. Неговият актив е 2 победи от 2 мача на арената на SENSHI. През февруари във Варна той разгроми конкурент от Украйна, а във второто издание на бойното шоу в зала " Арена Армеец " напролет реализира впечатляващ триумф, надделявайки над Иляс Букаюа от школата на легендата Петер Артс. Сега обаче Шумаров ще би трябвало да се бори за купа в киокушин дуел против извънреден представител от Русия.
 Ники Йоргов се изправя против един от 100-те най-хубави киокушин бойци в света на SENSHI във Варна
Ники Йоргов се изправя против един от 100-те най-хубави киокушин бойци в света на SENSHI във Варна

Джо Миахара от Япония ще е огромното предизвикателство пред българина на 26 октомври

Богдан Шумаров е един от най-талантливите български бойци. Само на 22 години, той има зад тила си десетки медали. Европейски първенец по кикбокс в жанр К-1 за експерти на WAKO PRO и нееднократен републикански първенец по кикбокс в разнообразни възрастови групи. Бил е и балкански първенец, международен първенец за кадети, както и два пъти международен вицешампион за мъже. Дали Шумаров ще продължи безупречното си показване на професионалния кръг на SENSHI и ще добави ли още една купа към актива си, следва да разберем на 26 октомври.

Бойното представление SENSHI ще се организира в Двореца на културата и спорта във Варна, а стартът ще бъде даден в 19 часа. На кръга ще се разиграят общо 12 класни дуела по кикбокс и карате киокушин сред бойци от близо 10 страни. Специален посетител на галата ще бъде легендата от К-1 Петер Артс. Той ще дойде във Варна с четирима от своите най-хубави бойци, които ще се бият на арената на SENSHI.

Билетите за шоуто към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лева и 20 лева
 Бойци на легендата Петер Артс излизат на кръга на спортното шоу SENSHI
Бойци на легендата Петер Артс излизат на кръга на спортното шоу SENSHI

Четвъртото издание на вълнуващата бойна галавечер ще се организира на 26 октомври във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР