Изключено е партията на Мая Манолова да стане първа политическа

...
Изключено е партията на Мая Манолова да стане първа политическа
Коментари Харесай

Румяна Коларова разкри защо Божков няма да успее в опитите си за дестабилизация на държавата

Изключено е партията на Мая Манолова да стане първа политическа мощ. Тя може би приказва за първа политическа мощ в ляво, само че имайки поради положението на Българска социалистическа партия това може да не е толкоз мъчно. Съветници на президента Радев също оповестиха, че той е подготвен да влезе в политиката преди президентските избори. Това за мен демонстрира, че има една фрагментация в лявото пространство. Тази фрагментация ще докара до съществено намаляване на левицата и най-вероятно доста от тези партии няма да могат да прескочат 4-процентовата преграда.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 политологът Румяна Коларова, която разяснява последните събития на политическата сцена. "Румен Радев беше разпознаваемо лице, до момента в който беше лице на фронта против ГЕРБ. Този фронт към този момент се разпада и търпи съществени загуби. Това се дължи на обстоятелството, че в него партиите са доста разнообразни и търпят ерозия. В момента се вижда безпомощността на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова изчерпа силата на партията.

Захариева разруши Радев за "хаоса " с рецесията и опроверга спекулациите, че България няма да вземе пари от Брюксел

Тя игра хазартно и заложи на това, че държавното управление ще се провали с коронакризата. Румен Радев заложи на същото, което бе смешно. Сега Българска социалистическа партия и президентът търпят негативите на този неверен залог. Аз чакам в този момент Българска социалистическа партия и Радев да почнат да изясняват, че не е имало такава рецесия и ситуацията не е било толкоз ужасно, с цел да могат най-малко малко да тушират загубите. Президентът към този момент заприказва за безпорядък, което е смешно. Той съгласно мен ще заложи и на изказванието, че държавното управление прави това, което той е споделил преди месеци ", разкри Коларова.

"Правителството може да се разклати поради налозите. Това може да дестабилизира обстановката. Не рецензията против държавното управление, а самото държавно управление може да се бутне поради тези данъчни ставки.

Гешев безапелационен: Божков прави същото като Цветан Василев – пробва се да дестабилизира страната

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от също няма по какъв начин да дестабилизира ръководещите. Неговото лице в обществеността постоянно е било на нарушител и това няма по какъв начин да се проемни. Действията на Божков постоянно са били в мрачевина и полусянка. Опитът му в този момент да се прави на воин и да притегли внимание не му е от изгода и той доста добре знае това. Прякорът на Божков приказва задоволително и споделя всичко ", заключи политологът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР