Изказването на президента за Volkswagen е малко нескромно - за

...
Изказването на президента за Volkswagen е малко нескромно - за
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Изказването на президента Радев за VW е нескромно

Изказването на президента за Volkswagen е малко нескромно - с цел да бъда изкусен. Тук ще споделя мнението на премиера - да не се приказва доста. Ще ви кажа единствено, че 4 месеца България работи по този въпрос. Нека това да стане, дано да успеем да притеглим тази голяма и потребна инвестиция, в последна сметка триумфът има доста татковци.

Така вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява по " Канал 3 " изявление на президента Радев, че той лобирал за цех на немския тръст у нас пред немския си сътрудник. Вицепремиерът бе посетител на предаването " Беновска пита ", написа Fakti.bg.

" Но дано се случи, това значи нови 3000 работни места, това значи и спомагателен авторитет. Сега, вместо да се тупаме в гърдите, е редно да създадем нещо потребно. А при сходен климат сред вложенията, не мисля, че си вършим услуга ", добави Каракачанов.

На изказване на Румен Радев, че по негово гледище министър председателят Борисов поръчал възобновяване на военно - въздушното учебно заведение в Долна Митрополия, Каракачанов реагира: " Коя дата е, да не сме първи април? Това не е правилно! Отворете програмата за ръководство на държавното управление сред ГЕРБ и Оперативна програма, в нея е заложен казусът с недокомплекта, с възобновяване на военното учебно заведение - може би две седмици преди да се закълнем като държавно управление.

На мен никой не ми е поръчал, това е заложено в нашата стратегия за ръководство. Истината е, че президентът Радев, още като главнокомандващ, се е изказвал по тази тематика. Всеки един български летец приказва за възобновяване на военно - въздушното учебно заведение. Видяхте, че Народно събрание взе това решение преди Великден.

Отидохме там, с цел да кажем - " сътрудници, 30 дни по-късно сме си изпълнили обещанието ". Връщането на учебното заведение значи даже и привличане на вложители в авиацията - военната и гражданската. Означава икономическо развиване на район като Плевенския ", изясни Красимир Каракачанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР