Изказваме съболезнования към близките и роднините на загиналите в катастрофата

...
Изказваме съболезнования към близките и роднините на загиналите в катастрофата
Коментари Харесай

Борисов за катастрофата край Своге: няма да има закрила и пощада за никой

Изказваме съболезнования към околните и роднините на починалите в злополуката край Своге в събота и признателност към министрите и всички останали, които добре си свършиха работата там, сподели при започване на съвещанието на кабинета през днешния ден министър председателят Бойко Борисов, предава Българска телеграфна агенция.

" Уверявам ви, че към никого няма да има протекция и прошка. Много ясно са отрегулирани всички процеси в страната - има състезания, строителен контрол и приемателни комисии, където всеки се подписва и носи отговорност. Всяко длъжностно лице, което не си е свършило работата ще бъде подведено и под правосъдна отговорност и ще му бъде поискана и политическа отговорност ", сподели Борисов.

" Въпрос на дни е да завършат всички експертизи и приканвам и опозицията да изчака няколко дни, до момента в който Национална следствена служба и прокуратурата завършат инспекциите. Мога да ги уверя, че както постоянно в никакъв случай и никого не сме пожалили. Дотам, докъдето е виновността, до такава степен ще се носи и отговорността ", сподели още министър председателят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР