Изкарах и аз COVID, та искам да споделя няколко неща.

...
Изкарах и аз COVID, та искам да споделя няколко неща.
Коментари Харесай

Хаго Бабикян разкри как е прекарал коронавируса и за действията на РЗИ

" Изкарах и аз Коронавирус, та желая да споделя няколко неща. Мина относително леко за разлика от много други случаи, само че не е за подценяване. Не съм от тези, които мислят, че вирус няма, не съм горил маски и т.н, само че и не съм изпадал в някаква дива нервност в боязън от незнайното ", написа синът на журналиста Арман Бабикян -.
" Веднага щом се почувствах зле се самоизолирах. Още не знаех, дали имам вируса. После се обадих на персоналния ми доктор, с цел да ме посъветва, дали има смисъл да се проучвам. Първоначалният му метод беше меко казано непрофесионален и безразличен. Общо взето, откакто ми изписа сироп и няколко витамина, сподели да се тествам, в случай че желая.
 Генка Шикерова с неуместни въпроси по отношение на данните за ковид у нас Генка Шикерова с неуместни въпроси по отношение на данните за ковид у нас
Лекувани ли са " излекуваните "? Какво ни споделят с данните, които се разгласяват всекидневно. Защо не се регистрират антигенните проби и тесто...
Тъй като онлайн записванията в лабораториите, които прегледах, бяха с първа свободна дата след няколко дни, взех решение да отида и да очаквам на място пред една такава. 3 часа и към 70 индивида преди мен. Изчаках си, тестваха ме и се прибрах да очаквам. След 1 ден ми излезе резултатът. Бяха сбъркали името ми с това на различен човек. Все съм привикнал да ми бъркат името, но с писмен знак или две, не с цяло име. Наложи се да съпоставям с различен източник. Уведомих който трябваше, че съм болен и поръчах какво да ми донесат като медикаменти и артикули.
На четвъртия ден след моя +PCR ми се обадиха от районното да удостоверят адреса ми и да ми пожелаят бързо излекуване. Разкошно! На единадесетия ден ми се обадиха от РЗИ, които ме попитаха по кое време съм имал+PCR!?
Учудващо от лабораторията очевидно не са ги уведомили за тази по този начин значима детайлност. Когато попитах за какво толкоз дни никой не ми се обади да ми даде насоки, както и не ме и ревизира, момичето ми сподели, че била част от доброволчески екип и такава била обстановката в страната. Нямали задоволително хора. В умозаключение ми споделиха, че след няколко дни ще дойдат от РЗИ да ми дадат документи, че съм изкарал Коронавирус. Това по този начин и не се случи.
В умозаключение ще кажа, че нищо по веригата не се случи както би трябвало и по проект. Имах шанс, че го изкарах леко и не ми се наложи да бъда одобряван в болница по неотложност, тъй като както демонстрираха разнообразни репортажи неотдавна - кревати, медицински личен състав, екипировка и медикаменти няма задоволително за всички. Също по този начин имах шанс, че имам положителни другари и родственици, които ми помогнаха. Представете си по какъв начин би се справил пенсионер на 75 година без живи родственици да вземем за пример.
 Икономист: Всяка заран се събуждам и се чудя за какво заплащам налози Икономист: Всяка заран се събуждам и се чудя за какво заплащам налози
Всяка заран се събуждам чудейки се за какво заплащам налози. Неистово диря някой, който може да отговори на този въпрос. Пускам тв приемника, гле...
Възнамерявам да даря плазма, както и да се запиша за доброволец, тъй като желая да знам, че съм направил каквото мога да оказа помощ на нуждаещ/и се. Държавата явно няма проект и абдикира от отговорност. Трябва да се оправим сами. Както се споделя - това е ситуацията. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР