Изискванията за 50% свободна и 50 на сто платена зона

...
Изискванията за 50% свободна и 50 на сто платена зона
Коментари Харесай

След проверка: Всички изисквания на плажовете Хармани и Созопол-централен са спазени

Изискванията за 50% свободна и 50 на 100 платена зона на морски плажове " Хармани " и " Созопол-централен " са спазени. Платените плажни такъми на линиите са съгласно утвърдената скица. Това откри инспекция осъществена на двата плажа.

Внезапната ревизия за положението на " Хармани " и " Созопол-централен " беше осъществена от Областния шеф на Бургаска област Мария Нейкова, която откри, че линиите са безупречни, нарушавания няма, площите с платени плажни такъми и свободна зона са съгласно условията.

Доколкото разбрах инспекцията е била провокирана поради сигнал, в който са били изказани подозрения за предпологаеми нарушавания, сподели шефът на линиите Кирил Спасов.

И двата плажа имат документ " Син байрак ", който е най-утвърденият екоетикет в туризма и гаранция за спазването разпоредбите за поддръжката им. Спасов уточни, че плажовете в Созопол са образец за добра процедура при стопанисването на морските плажове у нас.

Обект на инспекцията от Областния шеф бяха също спазването на отдалеченост на чадъри и шезлонги, оборудвани лекарски кабинети и коли за спешна помощ, съществуване на личен състав, съществуване на работещи душове, както и поддържането на непорочност и дезинфекциране на шезлонги и други плажни уреди.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР