Изискването за зелен сертификат вече удари Градска художествена галерия. Тя

...
Изискването за зелен сертификат вече удари Градска художествена галерия. Тя
Коментари Харесай

Затварят галерии в Пловдив заради служители без сертификат

Изискването за зелен документ към този момент удари Градска художествена изложба. Тя вкарва краткотрайни промени в работата на обособени свои здания поради компликацията да обезпечи задоволителен брой чиновници, които да дават отговор на условията в заповедта на министъра.

Сградите, в които се намират непрекъснатите експозиции на Енчо Пиронков и Георги Божилов – Слона в Стария град, са затворени за гости за прочут интервал от време.

Експозиция „ Икони “ ще посреща искащите да я прегледат от сряда до неделя (понеделник и вторник – почивни дни). Отворени за ценителите на изкуството обаче остават фотографските изложения в Зала „ 2019 “ на ул. “Гладстон “ №32, в Залите за краткотрайни експозиции на ул. „ Княз Александър I “ №15 и в „ Мексиканско изкуство “.

Публика продължава да посреща и интернационалната галерия на модерно изкуство „ Ние и Те “ в Галерия „ Капана “.

Продължава да работи два пъти седмично от 10 до 12 часа и комисията по издаване на удостоверения за експорт на произведения в чужбина. Всеки клиент би трябвало да покаже зелен документ или негативен тест за Коронавирус 19 на входа на постройките.

Още вести и настоящи събития четете в
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР