Изисква се голяма смелост с 65 депутати да направиш кабинет

...
Изисква се голяма смелост с 65 депутати да направиш кабинет
Коментари Харесай

Любомир Каримански, ИТН: Изисква се голяма смелост с 65 депутати да направиш кабинет

Изисква се огромна храброст с 65 депутати да направиш кабинет и да носиш цялата отговорност, ние бяхме смели. Нима не е отговорност и на останалите да желаят да схванат какви са останалите хора, които сме присъединили в кабинета. Причината да не успеем да създадем държавно управление не е неналичието на опит. Това сподели в " Говори в този момент " Любомир Каримански от " ИТН ".

По думите му към момента политиката на новата партия " Продължаваме промяната " не е ясна.

" Не е въпрос в министерските места, дали са едно или две, въпросът е по какъв метод ще реализираме смяната. ГЕРБ сподели, че е властническа партия, съсредоточена в водача, който няма качества да ръководи страната. Ние можем да беседваме с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ", само че не желаеме да водим диалози, които са безпринципни на този стадий ", добави Любомир Каримански.

Той добави, че регулаторните органи в България би трябвало да претърпят смяна, би трябвало да бъдат доста по-отворени и транспарантни към хората.

" Никога не съм виждал господин Доган, аз нямам нищо общо с Движение за права и свободи, аз съм индивида, който изкара това, което направиха Делян Пеевски и Йордан Цонев със Закона за банковата неплатежоспособност. Аз съм " за " еврозоната, само че не в този момент и не незабавно ", сподели още Любомир Каримански.

Вижте целия диалог във видеото.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР