Изисканите от приходната агенция документи са били предоставени вчера, след

...
Изисканите от приходната агенция документи са били предоставени вчера, след
Коментари Харесай

НАП върна на ВКП само 7 страници за 19-те в списъка на Петков

Изисканите от приходната организация документи са били предоставени през вчерашния ден, откакто от ВКП оповестиха, че ГДБОП и Национална агенция за приходите към момента не са изпратили информация.

588 страници даде на ВКП министър председателят Кирил Петков, когато бе привикан от обвиняването на разпит. Сагата със листата се развихри при започване на месец февруари. Обвинението съобщи, че ще привика Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова, от самия Гешев, министър председателят заговорил за имена и прякори на хора, които съгласно него са отговорни за корупцията у нас. Два дни по-късно той бе привикан. Петков реагира незабавно като на брифинг пред медиите разгласи, че ще упорства за отговори от прокуратурата до каква степен е стигнала с следствието на крупни кавги като “БарселонаГейт”, “Осемте джуджета”, Мата Хари, ББР и други

Отговорът на обвиняването не закъсня. От прокуратурата съвсем незабавно показаха, че цялата информация е обществено налична в интернет. Освен това самият министър председател уточни, че описът с 19-те имена е бил връчен на 20-тото лице, което съгласно него е отговорно за корупцията у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР