Изигралата незабравимата д-р Куин актриса Джейн Сиймор е на 72,

...
Изигралата незабравимата д-р Куин актриса Джейн Сиймор е на 72,
Коментари Харесай

Д-р Куин се скъсва от секс на 72

Изигралата незабравимата доктор Куин актриса Джейн Сиймор е на 72, има връзка с артиста и текстописец Джон Замбети и обича живота повече от всеки път.

В есе за цифровия брой на Cosmopolitan, наречено „ Секс след 60 “, актрисата разкрива за какво сексът, който прави с приятеля си, е по-добър от всяка друга фамилиарност, която е изпитвала през четирите си брака и няколкото връзки в живота си.

„ Сексът сега е по-прекрасен и буен от всичко, което си припомням, тъй като е построен върху доверие, обич и опит “, написа Сиймор.
„ Сега познавам себе си и тялото си, а Джон е имал свои лични прекарвания в живота си... Колкото по-възрастна ставам, толкоз повече сексът се гради на прочувствена фамилиарност, на шерване на възходи и падения в живота с някого - нашите усеща, нашите наслади, нашата горест, нашите взаимни пристрастености и стремежи. "

„ След 60 стартирате да осъзнавате, че интимността може да бъде доста удовлетворяваща за вас самите “, прибавя тя. Джейн не отхвърля, че любовното допиране се трансформира според от това какви физически качества имате с придвижване на възрастта, само че сигурно сексът не е нещо, от което се отказвате единствено тъй като сте на избрана възраст, счита тя.

„ Не е належащо половият ви живот да завършва на 60 “, е нейното обръщение към други зрели дами.

Звездата от „ Доктор Куин Лечителката “ признава, че има „ стигма “ към секса и остаряването и отбелязва, че някои хора се отхвърлят от него физически, душевен и прочувствено, когато остареят. Тя обаче е осъзнала, че животът може единствено да стане по-добър, когато сте отворени и слушате тялото си и себе си.

„ Най-лудото е, че сега се усещам по едно и също време опитна и на 16 години “, написа Сиймор, която театралничи за Playboy, когато беше на 67 години. „ Наистина усещам, че сексът и интимността са по-добри на моята възраст, в сравнение с когато и да било преди. “

Тази философия за живота Джейн Сиймор идва след години на работа върху себе си и размисъл. 

„ След повече от пет десетилетия връзка – в четири брака, няколко дълготрайни партньорства и доста срещи – последната ми разлъка провокира просветление: винаги, когато бях с някого, изчезвах във връзката си “, написа Сиймор.
Днес Джейн Сиймор постоянно бива питана за тайната на нейния страховит и пресен външен тип на 72 години. Изглежда тя е разкрила точната формула: персоналното благополучие и простичката философия да бъдеш себе си, на инат на това, което другите може би мислят и чакат от теб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР