„Изходът от вота на недоверие е непредвидим. Разчитаме на съвестта

...
„Изходът от вота на недоверие е непредвидим. Разчитаме на съвестта
Коментари Харесай

Божанков: Мотивите на ГЕРБ за вота са като изрезки от кафяви медии


„ Изходът от вота на съмнение е непредвидим. Разчитаме на съвестта на задоволително народни представители, които мислят преди всичко за България “, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

„ Големият въпрос е какво ще вършим след този избор – дали той е сполучлив, или не. Ние като коалиция си даваме сметка, че би трябвало да променим много неща и дотук сме позволили неточности. От друга страна, сме наясно, че нови избори сигурно няма да решат проблемите, а ще задълбочат “, счита депутатът.

По думите му претекстовете за вота на съмнение на ГЕРБ са като отрязъци – „ някаква пасмина от кафяви медии “.

„ Там написа – откогато Кирил Петков е на власт, бензинът нарастна. Той нарастна в целия свят. В България остава на едно от най-ниските равнища в Европа и все пак в актуализацията на бюджета ние сме планували ограничения против това “, изясни Божанков.

„ ГЕРБ бързат да смъкват това държавно управление, тъй като в политиката им мощ им дава локалната власт. Просто е – те би трябвало да ни смъкват от власт, преди да стигнем до локални избори. А ние би трябвало да стигнем до локални избори и да отстраним един път вечно мафията от властта “, безапелационен бе депутатът от Българска социалистическа партия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР