Изходът от ситуацията - кой е казал, че трябва да

...
Изходът от ситуацията - кой е казал, че трябва да
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: Кой е казал, че трябва да имаме само един национален празник?

Изходът от обстановката - кой е споделил, че би трябвало да имаме единствено един народен празник: и двете дати са безспорни. Никой не желае да вземе някой празник. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Той е убеден, че пътят, по който върви България, е верният. И добави, че верните пътища, най-малко първоначално, са най-кривите и най-стръмните. Но увери, че посоката е вярната.

Дончев дефинира неуморимата работа на Народното събрание в последните дни като неуморна, само че и като справедливо " наказване ". " Като приключим, ще се върнем в Народното събрание, с цел да си приключим работата. Последните три дни са тестване. Наказателният кодекс е сериозен закон, не е добра процедура да се трансформира през нощите, само че би трябвало да си свършим работа до дъно ", добави той.

Тази констуркция е странна, без аналог, най-малко в новата политическа история. В бъдеще несъмнено ще остане като " НЕкоалицията ".
Това, което ме цялостни с вяра, е, че във връзка с огромните неща, по самодейност на Народното събрание, те се случват.
Надеждата е заем в задатък ", уточни още Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР