Изгубило се коте във Франция пътува само във влак, за

...
Изгубило се коте във Франция пътува само във влак, за
Коментари Харесай

Коте се загуби, качи се във влак и се върна у дома

Изгубило се коте във Франция пътува единствено във трен, с цел да се върне вкъщи. Пътниците във трен в северозападния департамент Сарт забелязали котето на линията пред готвещия се да потегли локомотив. Първо се пробвали да го прогонят, само че не съумели.

Тогава кондукторът Гийом Шуека се опитал да го отнесе по-далече от гарата, оповестява БГНЕС.

„ Котката обаче потегли след мен и стартира да се качва във влака. Затова я взех със себе си и споделих: „ Стой тук, дребната, ще измислим нещо, като пристигнем в Ман”, описа кондукторът. Той добави, че смелата котка Ноазет (Лешниче) се държала умерено. Кондукторът разгласил фотоси на котката в Twitter. Той описал цялата преживелица с невероятната пътничка, която се качила на гара Вуавр и към този момент предходна стаж при машиниста. Шуека написал, че котето си търси семейство. Ноазет била снимана в купето на вагона и при машиниста.

На гара Ман котето било предадено на чиновници на националната железопътна компания SNCF, които се отнесли с него като с принцеса. Стопаните на Ноазет били издирени посредством обществените мрежи, с помощта на общността в Twitter.

Потребител забелязал аналогия в фотосите на котката, оповестени от Шуека, и тези, които видял два дни по-рано за изгубена котка във Фейсбук. Така намерили стопанката, обадили й се и я свързали с гаровите чиновници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР