Изгубена 65-годишна жена от Търговище цяла нощ седяла на пейките

...
Изгубена 65-годишна жена от Търговище цяла нощ седяла на пейките
Коментари Харесай

Цветанка 3 дни се лута бездомна в Благоевград, в търсене на една погубена любов ВИДЕО

Изгубена 65-годишна жена от Търговище цяла нощ седяла на пейките пред нощните заведения в Благоевград и търпяла насмешки поради положението си, без да получи помощ или схващане. Това написа struma.com.

Студът сковал безусловно лицето на Цветанка и, сгушена на улицата и премръзнала, тя бе открита от очевидци. Незабавно бил подаден сигнал до 112, с цел да се осведомят органите на реда или обществените служби, които да окажат помощ на дамата.

В очакване на служителите на реда, Цветанка описа персоналната си драма, поради която се е озовал сама и изгубена в Благоевград. Тя показа, че е пристигнала чак от Търговище в търсене на щерка си, само че не посмяла да й се обади. „ Брат ми ме взе и ме води пред един бар, след което си потегли, там останах с един мъж, който не познавам.

Исках да намеря щерка си, тя не приказва с мен, а аз разбрах, че е тук, счупила си крайници и желаех да я видя. Тя не приказва и с татко си, той се разведе с мен, а толкоз му се молех, молех му се и го умолявах да не ме оставя. Той просто изчезна и аз към момента диря любовта. Търся я на всички места, търсех я и при други мъже, само че никой не се задържа при мен. Търсех я от детето ми, само че и то ме остави “, споделя Цветанка.

Жената разказваше драмата си с цялостни със сълзи очи, незабавно щом заговореше за околните си. Така и не стана ясно по какъв начин е попаднала в Благоевград, толкоз надалеч от родно си място. Бленуваната обич и несподелените усеща, фантазията за един по-красив персонален свят, изпълнен с страсти, и един прахосан живот са я довели в града.

След като органите на реда пристигнаха, с цел да окажат помощ стана ясно, че Цветанка въобще няма близки в града, щерка й се оказа, че живее чак във Варна, а единственият й останал родственик – брат й, живее в София. Полицаите незабавно оказаха помощ на дамата, като видяха в какво положение е.

Те се свързаха с брат й, който щял да я прибере при него за момента. Обадиха се на гарата и уредиха тя да пътува с трен до София гратис, като споделиха, че ще предупредят чиновниците на БДЖ да я наглеждат. Така й не стана ясно какво й се е случило. Пред полицията тя показа, че три дни се лута из града и не може да се прибере.

Какво е станало през това време, какво е претърпяла? Това остават въпроси без отговор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР