Изгряващата ни звезда на професионалния ринг и олимпийски медалист от

...
Изгряващата ни звезда на професионалния ринг и олимпийски медалист от
Коментари Харесай

Тервел Пулев излиза срещу руснак в Берлин на 11 ноември


Изгряващата ни звезда на професионалния кръг и олимпийски медалист от Лондон 2012 Тервел Пулев оповести посредством профила си във Facebook кой е идващият му противник на професионалния кръг:

" Изключително рисков противник се изправя на пътя на Тервел Пулев на интернационалната боксова церемония вечер в Берлин на 11 ноември. Срещу бронзовия медалист в полутежка категория от Олимпийските игри в Лондон 2012 излиза някогашният промеждутъчен първенец на Световната боксова асоциация (WBA) Валери Брудов.

Руснакът има 18-годишен опит на професионалния кръг. Срещу името му стоят 44 победи, 30 от тях с нокаут. Той печели безапелационно първите си 30 срещи при експертите, а досега е позволил единствено 13 загуби (8 с нокаут).

Първият опит на Брудов да стане първенец на планетата приключва с крах. На 27 януари 2006 година в Атлантик Сити (САЩ) губи с единомислещо съдийско решение от Върджил Хил.

Вторият му опит да нападна върха в WBA обаче е успешен. На 2 декември 2006 година в зала " Берси " в Париж побеждава с механически нокаут друго огромно име в полутежка категория - Луис Пинеда (Панама). До момента в кариерата си Валери Брудов е бил общо седем пъти формален кандидат за международната купа.

За Тервел Пулев идната борба в Берлин ще бъде пета в професионалната му кариера. Първите си четири мача той завърши с безапелационни победи в своя изгода, всичките с нокаут.

Всички искащи да участват на церемония вечерта в Берлин могат да закупят билети на място с цена 20€.

Werner Seelenbinder-Sportpak Oderstrase 182 12051 Berlin Kostenlose Parkplatze.

Също билети могат да бъдат декларирани и на телефон +49 172 3123221. ", написа на страницата на Пулев.

Яж, тренирай и чети като Кобрата https://t.co/M82T0ZU1rL
— Списание SainsBeauty (@SainsBeauty) August 12, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР