Изгряваща звезда на Демократическата партия се включи в надпревата за

...
Изгряваща звезда на Демократическата партия се включи в надпревата за
Коментари Харесай

Рок звезда влиза в надпреварата за Белия дом

Изгряваща звезда на Демократическата партия се включи в надпревата за Белия дом на идващите избори през 2020 година Бившият представител на Тексас в Конгреса БЕто О`Рурк разгласи, че се кандидатира за номинацията на своята партия за президент.

Дали Бето О`Рурк ще е рок звездата на демократите в акцията 2020, както мнозина се надяват - претендентът занапред би трябвало да покаже в идващите месеци пред гласоподавателите.

Той разгласи упоритостите си за Белия дом във видеопослание, в което дефинира моментът на тестване като опция за страната.

I am running to serve you as the next president. The challenges we face are the greatest in living memory. No one person can meet them on their own. Only this country can do that, and only if we build a movement that includes all of us. Say you're in: https://t.co/EKLdkVET2u pic.twitter.com/lainXyvG2n
— Beto O'Rourke (@BetoORourke) 14 март 2019 година

" Предизвикателствата от взаимосвързаните рецесии в нашата стопанска система, народна власт и климат, в никакъв случай не са били по-големи. И те или ще ни обхванат, или ще ни разкрият опция да разгърнем гения на Съединени американски щати ", сподели Бето О`Рурк.

Роден в Ел Пасо, Тексас, 46-годишният О`Рурк беше неосезаем в ролята си на конгресмен. Но притегли погледите с акцията си за Капитолия предходната година против републиканеца Тед Круз, от който загуби.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР