Изграждат система за видеонаблюдение на Палеонтологичен музей „Димитър Ковачев” в

...
Изграждат система за видеонаблюдение на Палеонтологичен музей „Димитър Ковачев” в
Коментари Харесай

С видеонаблюдение ще се сдобие Палеонтологичният музей в Асеновград

Изграждат система за видеонаблюдение на Палеонтологичен музей „ Димитър Ковачев” в Асеновград. Проектът е на стойност 2 000 лв.. За тази и други цели бе належащо да се извърши смяна в финансовите разноски на Общината. Общински съвет-Асеновград одобри предлагането за завишаването им по време на 45-тото си постоянно съвещание. Общата рамка на бюджетните средства за финансови разноски за 2018 година бе увеличена с към 206 000 лв..
Други обекти, за които е заложена част от тази сума, е основаване на цифрова информационна система за потребностите на Община Асеновград, която ще коства малко над 8 600 лв.. Облагородени ще бъдат и площите към зоната за отдих и скейтборд в региона на Градския плувен басейн, където се осъществя план от Наказателен кодекс „ Чиста околна среда” (ПУДООС). Наложително е да бъде осъществен и главен ремонт на три улици в асеновградското село Тополово.
Припомняме, че при траялите няколко дни дъждове през месец юни тази година настилката на няколко пътни сектори в обитаемото място бе компрометирана. Това са улиците „ Заводска”, за която са нужни 70 000 лв., „ Кокиче” – 85 000 лв., и „ Спортист” – 18 500 лв.. Още 1 600 лв. ще са нужни за закупуване на водна помпа за потребностите на депото за твърди битови боклуци край Асеновград, което обслужва и общините Лъки, Куклен, Садово и Първомай. За да бъдат изпълнени поставените цели, с над 197 000 лв. се завишават приходите от продажби, а останалите малко повече от 9 000 лв. са от вътрешни промени по бюджета на Общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР