Изграждат две обществени тоалетни в Асеновград. Такива липсват в града

...
Изграждат две обществени тоалетни в Асеновград. Такива липсват в града
Коментари Харесай

Изграждат обществени тоалетни в Асеновград – вижте къде

Изграждат две публични тоалетни в Асеновград. Такива липсват в града от повече от 10 години. Съгласието си за осъществяване на концепцията съвсем единомислещо дадоха общинските съветници в града през днешния ден, по време на първото си, след дългата почивка, съвещание.
Едната социална тоалетна ще бъде разположена наоколо до бившето Лятно кино в Градския парк. Другата ще бъде ситуирана в зелената зона зад Туристическия информативен център и Историческия музей.
В този регион са съществували санитарни възли, само че те са били отстранени, поради извънредно неприятното си положение. Според информация от управлението на Общината, в Градския парк са сложени химически тоалетни, които не са задоволително функционални. Всяка от новоизградените придобивки ще е ситуирана върху повърхност от към 40 квадратни метра.
Новите санитарни възли ще бъдат осъвременени – автоматизирано самопочистващи се и подобаващи за апаратура в градска среда. В публичния комунално-битов бранш през последните години се оферират разнообразни по тип и дизайн сглобяеми публични тоалетни, с благоприятни условия за избор на броя и вида на пространствата, в това число високотехнологични WC-модули.
Проектът ще се реализира посредством осъществяване на обществено оповестен конкурс за отдаване чартърен на двата терена. В предлагането си претендентите би трябвало да показват абстрактен капиталов план за WC-модул, състоящ се от 3 броя кабини – дамски тоалетни, 2 броя писоари и 1 брой мъжка тоалетна.
Сред условията са да бъде предоставена и 3D визуализация на готовия обект. Условие, след осъществяване на плана, е изпълнителят да се ангажира за своя сметка да поддържа озеленяване към обекта и да прави ремонт на тоалетните, в случай че подобен се наложи. Обществените санитарни възли ще останат благосъстоятелност на Общината, след приключване периода на контракта за наем на изпълнителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР