Изграждането на втора кабинка ще бъде сред основните акценти за

...
Изграждането на втора кабинка ще бъде сред основните акценти за
Коментари Харесай

Кметът на Банско: Вторият лифт ни е приоритет за 2018 г.

Изграждането на втора кабинка ще бъде измежду главните акценти за Община Банско през 2018 година, зарече се Георги Икономов, кмет на Банско, представен от " Фокус ".

„ Трябва да преминем през всички процедури, които са извънредно комплицирани и тежки, тъй че да вървим напред до получване на разрешеително за градеж ", съобщи Икономов. По думите му приключването на улица „ Гоце Делчев " – трети финален стадий, е също измежду целите.

„ Продължаваме строителството на улица „ Пирин " над църквата. Вие знаете, че там вършим една пешеходна улица. Предвидели сме да изградим нова детска градина, а това ще се случи с помощта на Министерски съвет, които отпуснаха целево средства за създаване на нова детска градина, която ще бъде с потенциал 80 деца или четири групи по 20 деца ", уточни Икономов. По думите му ще бъдат направени подпорни стени в една част от река Глазне, където има липса на такива.

„ Там имаме и план за околовръстна улица, тъй че това са главните инфраструктурни планове, които ще създадем през годината. Очакваме сключване на договорите по стратегиите за селските региони, които включват рехабилитация на три улици в Банско и една в Добринище. Доста наситена ще бъде Инвестиционната стратегия на общината. Това обаче са доста по- лесни неща откакто водният цикъл мина и откакто подземната конструкция към този момент е възобновена и реновираната, това от горната страна се прави доста по елементарно ", сподели Иконмов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР