Изграждането на тунела е част от водещ проект на федералното

...
Изграждането на тунела е част от водещ проект на федералното
Коментари Харесай

Индия: 41 работници в капан в срутен пътен тунел за седми ден

Изграждането на тунела е част от водещ план на федералното държавно управление, свързващ разнообразни индуски места за поклонение.

В събота нов сондаж машината дойде, с цел да размени първата, употребена от спасителите, която се повреди, като формалните лица упрекнаха за нея образуването на твърда канара в района.

Броят на блокираните служащи също е преразгледан от 40, съгласно Аншу Маниш, шеф в Националната корпорация за развиване на автомагистралите и инфраструктурата.

Установен е контакт с блокирани служащи

Спасителите са пробили към 24 метра в руините от началото на четвъртък, като един чиновник сподели, че може да се нуждаят от почистване на до 60 метра с цел да разреши на хванатите в капан да избягат.

В събота специалисти се срещнаха, с цел да обсъдят други способи за избавяне на хванатите в капан под тунела, на фона на опасения, че вибрациите с висок интензитет на пробивната машина могат да причинят повече проблеми.

< p class= " sdc-article-related-stories__link-text " > Автобусна злополука в Индия: Най-малко 39 починали, откакто транспортно средство се отклони от планински път

Те се надяваха да завършат сондажа до петък вечерта, с цел да основат избавление тунел, само че напъните бяха затруднени, когато се чу мощен гърмеж от вътрешността на тунела.

Семействата на хванатите в капан споделиха разочарованието и гнева си, като един мъж сподели на Асошиейтед прес, че се е надявал да види своите 20- годишен племенник до петък.

Кришна Пател сподели: „ Администрацията продължава да трансформира графика за това по кое време те могат да бъдат избавени. Това е доста разочароващо. "

По-рано през седмицата някои от служащите оповестиха, че са се разболели, само че публични лица споделиха в събота, че от този момент не е имало утежняване на положението им.

Малка храна като ядки, нахут и пуканки се изпращат по тръба до служащите на всеки два часа и има двама лекари в постоянен контакт с тези на обекта.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР