Изграждането на стабилни и наистина удовлетворяващи взаимоотношения не е толкова

...
Изграждането на стабилни и наистина удовлетворяващи взаимоотношения не е толкова
Коментари Харесай

Предупредителни знаци във връзките, които не трябва да игнориратe

Изграждането на постоянни и в действителност удовлетворяващи взаимоотношения не е толкоз лесна задача, тъй като всяка връзка събира двама обособени индивида със своя присъща характерност. И до момента в който някои разлики могат да бъдат уравновесени, има и такива, които просто са непреодолими.

Red flags или преведено безусловно на български език „ червени флагове “ са всички предупредителни знаци, които подсказват на човек, че нещо не е както би трябвало да бъде. Предупредителни знаци са качества или държания в евентуалния или сегашен сътрудник, които са мощно притеснителни и не би трябвало да бъдат подценявани.

Когато сте в интервала на медения месец или казано по различен метод – влюбването, доста елементарно може да не забележите предупредителните знаци, които са пред очите ви през цялото време. Пренебрегването на тези знаци не е във ваш интерес, въпреки отчитането им да е извънредно неприятно, а даже и мъчително. Именно те ви оказват помощ да установите по-ясно дали даден човек е подобаващ сътрудник за вас.

Предупредителните знаци могат да бъдат в действителност доста, само че всички те попадат най-общо в три необятни категории: справедливи, релационни и персонални.

Обективни предупредителни знаци

Това са държания, които обективно са нездравословни за всяка една връзка. Те включват всяка форма на физическо, прочувствено или вербално принуждение, както и неща като неистини, изневери, хронично егоистично държание, нарцистични трендове, липса на доверие и така нататък

Релационни предупредителни знаци

Те съставляват проблематична динамичност сред двамата сътрудници, а не характерност на всеки човек поотделно. Например релационен сигнален знак може да бъде връзка, която се състои от извънредно контролиращ сътрудник и различен, който е податлив да бъде доста въздържан. Тези хора могат да не се държат по същия метод в връзките си с други хора, само че в любовната им връзка несъмнено липсва здравословно държание един към различен.

Лични предупредителни знаци

Това са всички персонални черти и държания, които са отблъскващи за вас съответно. Неща, които вие смятате за неприемливи, само че те не всеки път са нещо неприятно съгласно различен човек. Например, в случай че вашият любовен език е качествено време, само че вашият сътрудник не споделя този любовен език и не ви дава това, от което имате потребност. Подобно разминаване може да бъде персонален сигнален знак за вас самите и това е обикновено. Ако индивидът до вас не желае да работи върху връзките ви и да постигнете баланс по значимите тематики, то вие няма да бъдете щастливи с него (обратното също е вярно).

Кои са най-важните предупредителни знаци?

Всички предупредителни знаци са значими и би трябвало да им се обърне внимание. Като цяло обаче обективните предупредителни знаци са тези, за които би трябвало да внимавате най-вече, защото те са най-трудни за обработка и са индикатори за в действителност токсична връзка. Релационните и персонални предупредителни знаци от своя страна могат да бъдат по-гъвкави. Ако с колегата ви в действителност се обичате и виждате бъдещето си дружно, може с общи старания да подобрявате своите връзки, написа rozali.com.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР