Изграждането на съоръженията е било извършено от частна компания, но

...
Изграждането на съоръженията е било извършено от частна компания, но
Коментари Харесай

Край Село Молкино Има Съмнителен Детски Лагер! Вижте Само Какво Се Случва Там!

Изграждането на оборудванията е било осъществено от частна компания, само че все пак обществено не са оповестени документи, каквато е практиката при планове с публични средства.

Фирмата е обвързвана с Евгений Пригожин, който попадна в черния лист на Съединени американски щати поради връзките си с съветското Министерство на защитата. Земята, върху която е издигната секретната база, е на въпросното министерство, а секретността към предназначението ѝ буди доста въпроси. Агенцията разкри, че от базата в Молкино биват изпращани така наречен частни бойци, или наемници, с които Кремъл не желае да има публична връзка. На процедура обаче такава съществува.

Именно съветската намеса в Сирия обезпечи успеха на Асад. Русия се намеси в спора по искане на режима в Дамаск. От Москва не отхвърлят за въздушните удари на бойната авиация и оказаната военна помощ, само че мълчат за наемниците, които се бият на страната на Асад. Тези наемници работят в съгласуваност с съветското военно ведомство. Източник, посещавал секретните казарми, разкри, че от Молкино се изпращат бойци към Сирия. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че президентската администрация не знае нищо за построяването на тези военни уреди. През последните години бяха документирани редица случаи на съветски наемници, които се бият в Сирия, употребявайки логистична и друга поддръжка от съветската войска.

Базата в Молкино е била приключена през 2015 година, а влизането в нея на външни лица е невероятно. Има контролно-пропускателен пункт и въоръжени мъже, облечени с униформите на военното министерство. Не за първи път се появява информация за тайната съветска база. Преди да заминат, наемниците прекосявали курс за образование в базата в Молкино, а там се приемали даже мъже, които нямат опит в сражения. Официално те са призраци, тъй като по документи няма информация, че са воювали в Сирия. В някои от документите на убитите наемници пишело, че са починали в автомобилна злополука, с цел да не бъдат свързани с войната в Сирия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР