Изграждането на новата ВиК-мрежа продължава от 31 октомвриПродължават строителните работи

...
Изграждането на новата ВиК-мрежа продължава от 31 октомвриПродължават строителните работи
Коментари Харесай

Реконструкцията на ул. „Козлодуй“ във Велико Търново временно затваря част от ул. „Мармарлийска“

Изграждането на новата ВиК-мрежа продължава от 31 октомври

Продължават строителните работи по построяването на улица „ Козлодуй “ във Велико Търново, която ще опише целия парк „ Дружба “ от южната му страна. От понеделник – 31 октомври, дейностите ще са в региона на западната страна – откъм ул. „ Мармарлийска “, където се подменяВиК-мрежата. Част от това е и построяването на нова канализационна шахта.

Заради строително-монтажните работи се постанова затваряне на следния сектор на ул. „ Мармарлийска “ – от пресечката с ул. „ Средна гора “ до кръстовището с ул. „ Вела Благоева “. Временната организация на придвижването ще важи от 31 октомври до 30 ноември.

Частично се трансформира маршрутът на крайградската автобусна линия №14 – Велико Търново-Лясковец-Горна Оряховица. Вместо по ул. „ Мармарлийска “, двупосочно автобусите ще пътуват около постройката на полицията – по ул. „ Бачо Киро “ и през Южния пътен възел. 

6 метра ще е широчината на пътното платно на улица „ Козлодуй “, към нещо ще бъдат завършени тротоари и джобове за съдове за боклук. Монтирано ще бъде ново улично осветяване. След цялостното асфалтиране ще бъдат положени и повдигнати пешеходни пътеки. Навсякъде, където е допустимо по трасето, ще бъде направени разширения за паркоместа
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР