Изготвихме писмо до президента, МС и евродепутатите ни, с което

...
Изготвихме писмо до президента, МС и евродепутатите ни, с което
Коментари Харесай

Хиновски за цената на тока: Ще се гърчим до април

" Изготвихме писмо до президента, Министерски съвет и евродепутатите ни, с което предлагаме промени, които да лимитират следствията от рецесията. Една от тях е краткотраен мораториум върху механизма за планувания растеж на въглеродните излъчвания ".

Това съобщи експертът по нуклеарна енергетика Иван Хиновски от " ИТН " пред Тошко Йорданов по телевизия 7/8.

" Това обаче съгласно Европейска комисия ще спре развиването на зелената договорка. А в това време замърсяващите централи заплащат от ден на ден, а замърсяването си продължава и даже се усилва - по този начин резултат няма, само стопански страдат самите централи ", счита специалистът.

" Попадаме във въртележка, в която до април-май ще се гърчим - до момента в който не влязат пролетните води от снеготопенето във ВЕЦ-овете.

Промени в закона за енергетиката не могат да бъдат направени в този момент.

За цената на тока, казуса с въглеродните излъчвания и други настоящи тематики от региона на енергетиката вижте във видеото:



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР