Изгонването на 70 руски дипломати от България може да рефлектира

...
Изгонването на 70 руски дипломати от България може да рефлектира
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: БСП не поставя условия за министерства

" Изгонването на 70 съветски дипломати от България може да рефлектира върху доставките на нуклеарно гориво за АЕЦ " Козлодуй ". " Това разяснява националният представител от " Българска социалистическа партия за България " и заместник-председател на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова пред Нова нюз.
" Имената нямат значение, има значение какво се прави. За нас обаче беше неприемливо Кирил Петков да е министър председател, тъй като изгонването на съветските дипломати ще има съществени последици ", сподели Анастасова.
Според нея Българска социалистическа партия съумява да отстои значимите си цели, в това число покачването на приходите.
" Имаме консенсус за битка с корупцията. Коалицията се случи главно поради смяна на модела на ръководство, който ни докара докъдето сме. Петков свърши добра работа като министър на стопанската система ", счита тя.
По думите й Българска социалистическа партия в никакъв случай не е поставяла условия за съответни министерства. " При предходните договаряния Има Такъв Народ имаха позиции, на които доста държаха. Част от настояванията им бяха задоволени ", разкри Анастасова. И добави, че изказванията на Борисов за пазаруване на депутати може би се обуславя от неговите визии, само че тя не счита, че това се случва.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР