Изгониха млада жена от аптека във Велико Търново. Защо?В социалната

...
Изгониха млада жена от аптека във Велико Търново. Защо?В социалната
Коментари Харесай

Аптекари изгониха клиент по груб начин

Изгониха млада жена от аптека във Велико Търново. Защо?

В обществената мрежа Facebook пострадалата споделя, че й се наложило да посети аптека в Търново. Влязла в обекта и оглеждайки се открива, че от четири гишета единствено две работят. Едното по здравна каса, затова тя се запътила към другото. Там попаднала на служителка, която в този миг изброявала оборота. Заетата служителка споделила на дамата, че би трябвало да изчака - по този начин и направила. Вече завършила с броенето на парите, аптекарката била подготвена да обслужи клиента.

Жената искала да се осведоми каква е цената на избран вид медикаменти, а служителката й отвърнала, че без рецепта не може. Клиентката загатнала, че желае да научи единствено каква е цената и вероятно дали медикаментите са в наличност. Аптекарката обаче повторила предходната си имитация.

" Ако ще поръчваш - казвай, не ме бави и без рецепта не може ", споделила аптекарката, а клиентката й отвърнала: " Защо се държите по този начин, просто ви запитвам нещо, а вие единствено ми отговорете ". Служителката в обекта, намиращ се на пазара в Търново, започнала да търси информация за медикаментите в компютъра и уведомила дамата за наличността и цената, като още веднъж загатнала: " Без рецепта не може! ".

" Добре! ", споделила клиентката, като повторила това, което й е декларирала служителката, с цел да удостовери, че вярно я е схванала.  " Оф, не мога повече, по какъв начин да й приказвам на тази ", споделила аптекарката и в този миг се намесила нейна колежка с думите: " Пращай я да си върви ".

Клиентът напуснал аптеката, с цел да отиде до банкомат, с цел да изтегли пари и се върнал в обекта за медикаментите.

" Връщам се, демонстрирам онлайн рецепта от лекар, на която с гняв ми се дава отговор, че не ставала. Не била моя. Показвам персонална карта и името на рецептата, които си съответстват. Троснато ми се дава отговор: Не не няма да ви дам с такава рецепта ". И се почва едно кряскане и пазарене, на което се намесват всички чиновници, които бяха там. Като ми се викаше: " Махай се ма. Нищо няма да ти дадем. Пречиш ни да обслужваме другите и така нататък Полиция ще ти викнем, с цел да те изхвърлим ". Аз заставам и се чудя по какъв начин би трябвало да се реагира в такава обстановка. Питам ги още веднъж, по какъв начин по този начин с тази рецепта няма да ми дадат това, което желая и го имат налично?! Личният лекар към този момент дава онлай направление за експерт, проучвания по направление са онлайн, предписания изписват. Те в кой век живеят!? ", жалва се дамата в мрежата.

" Тръгнах си доста смутена от обстоятелството, че чиновниците имат такова извънредно отношение във време когато всички работодатели се борят за клиенти и обороти. ", добавя още тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР