Изгониха група български . Случката се развива през уикенда на

...
Изгониха група български . Случката се развива през уикенда на
Коментари Харесай

Изгониха българи от плаж в Гърция

Изгониха група български. Случката се развива през уикенда на плажа край Александрополис. Българи са посрещнати доста отрицателно и в прав текст им е казано, че не са добре пристигнали на гръцките плажове нито с рейсове, нито с леки коли, нито с деца, нито с възрастни.
Прочетете още
Най-напред поискали по 17 евро на човек. Екскурзоводката попитала на каква база желаят такава сума, откакто на табелата написа, че плажът се употребява против консумация.

„ Това че се приказва, че българите употребяват плажовете им на ниска цена и си носят храна настрана, от дълго време не е по този начин, тъй като след пандемията хората не идват единствено за плаж, само че и да опитат храната им и да посетят забележителности, което стопански е в плюс за страната. ”

Тя добави още, че с общината и уредниците на плажовете им си споделят непрекъснато и въпросният уикенд е трябвало да сменят общинския плаж, защото на него се състояло мероприятие. Те са се съветвали с локалните управници и оттова са ги уверили, че не е проблем.

Организаторите на пътуването считат да се извърнат към гръцките управляващи, с цел да схванат какъв е казусът, съобщи Нова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР