Изгодното пазаруване с Lidl цена“ продължава през целия месец март

...
Изгодното пазаруване с Lidl цена“ продължава през целия месец март
Коментари Харесай

60 продукта с до 30% намаление през месец март в Lidl |

Изгодното извършване на покупки с „ Lidl цена “ продължава през целия месец март с нова промоционална оферта – до 30% отстъпка на 60 продукта от асортимента на веригата. Офертата включва едни от най-масовите артикули, които семействата поставят на трапезата си – млечните и саламите. Атрактивните оферти са в допълнение на всички седмични промоции и предложения на веригата и ще са годни в границите на март във всички 106 магазина в страната.

„ В новата оферта сме присъединили разнородни артикули на „ Lidl цена “, измежду които всеки да открие това, от което има потребност. През целия месец март клиентите ще могат да избират от най-често употребяваните артикули като кисело мляко, сирене, кашкавал, подобаващи за цялото семейство до по-специални такива, във високия ценови клас.

Вярваме, че по този начин ще сме оптимално потребни на нашите клиенти в устрема им да възнамеряват разноските си по-добре “, съобщи Драгомир Илиев, шеф „ Стоково доставяне “, Лидл България.

Кренвиршите за деца Pikok без добавки, оцветители и консерванти, пушени пуешки гърди, чешки салам и пражка шунка още веднъж под личната марка Pikok, кефир и заквасена сметана Pilos са единствено някои от предложенията с 30 или покрай 30% понижение. Кулинарните ценители могат да закупят камембер Milbona с 20% понижение, прошуто кото Dulano Selection с 14% и скаморца Lovilio с 11%.

Не са пропуснати и феновете на обичайния усет, които могат да открият на „ Lidl цена “ свои обичани артикули от одобрени български производители като луканка от серията Clean Label без изкуствени добавки и консерванти, „ Странджански дядо “, наденица и шпек „ Стара планина “ Родна стряха, краве сирене в саламура, кашкавал, кисело мляко и други

„ Lidl цена “ продължава цялостната политика на компанията към ценовите промоции и надгражда стъпките, които тя предприе още при започване на рецесията предходната година. Продуктите на „ Lidl цена “ са обозначени и забележими на място в магазина, а огромна част от тях и в седмичната листовка. По този метод, от една страна, клиентите ще могат елементарно и бързо да се ориентират и да намерят преференциалните артикули сега, а от друга, те ще получат още една опция да възнамеряват разноските си и да усъвършенстват бюджетите си.

За повече информация по отношение на продуктите, включени в промоцията, апелирам, посетете
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР